Η εταιρεία

φωτοαντιγραφικά

Φωτοαντιγραφικά μηχανήματα μηχανές γραφείου

Στην ανταγωνιστική αγορά των ψηφιακών μηχανημάτων, τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα , φωτοτυπικά μηχανήματα δημιουργούν αλλαγές στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων των περισσότερων εταιρειών. Η C.R.C. group έχοντας ήδη μια επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της πληροφορικής και των μηχανών γραφείου (φωτοτυπικά, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα) από το 2000 έρχεται να δώσει εξειδικευμένες λύσεις με την εμπειρία της στο να εισάγει, να εμπορεύεται, να συντηρεί και να κάνει service φωτοτυπικών, φωτοαντιγραφικών και δικτυακών εκτυπωτών σε χαμηλές τιμές .

Στις μέρες μας παρατηρείται στροφή ακόμη και των μικρών εταιρειών-γραφείων να καλύπτουν τις ανάγκες των εκτυπώσεων από τον Η/Υ με τα φωτοτυπικά μηχανήματα και τα φωτοαντιγραφικά. Αυτό συμβαίνει διότι το κόστος αντιγράφου είναι χαμηλότερο σε σχέση με τους laser εκτυπωτές, το κόστος συντήρησης των φωτοαντιγραφικών είναι χαμηλότερο, καθώς τα αναλώσιμά τους διαρκούν πολύ περισσότερο. Επίσης τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα παρέχουν ψηφιακές ευκολίες μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεται για ψηφιοποίηση-σκανάρισμα με τους αυτόματους τροφοδότες πρωτοτύπων διπλής όψης . Τέλος, τα μηχανήματα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και δεν χρειάζονται άμεση αντικατάσταση, όπως τα entry-level (μικροί εκτυπωτές)

Η C.R.C. κατόρθωσε να χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μηχανοργάνωσης γραφείου με την φιλοσοφία να παρέχει λύσεις με σύγχρονους μηχανολογικούς εξοπλισμούς στους πελάτες της με χαμηλό κόστος επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα αύξηση στην παραγωγικότητα της κάθε επιχείρησης λειτουργώντας παράλληλα και σαν system integrator.

Η εταιρεία μας παρέχει service φωτοτυπικών on call base(χωρίς συμβόλαιο) ή με κόστος ανά σελίδα(συμβόλαιο συντήρησης) στα φωτoαντιγραφικά μηχανήματα Ricoh , Konica Minolta, Sharp. Επίσης, αναλαμβάνουμε ενοικιάσεις φωτοαντιγραφικών με χαμηλά μισθώματα σε φωτοαντιγραφικά.

Επιστέγασμα όλων των ανωτέρω είναι η δημιουργία ενός μεγάλου και αξιόλογου πελατολογίου που στην συντριπτική πλειοψηφία του αποτελείται από μεγάλους οργανισμούς τόσο του δημοσίου, όσο και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί στο πώς θα χρησιμοποιούν και θα συντηρούν τα φωτοτυπικά ,φωτοαντιγραφικά μηχανήματα. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της εταιρείας CRC που οδηγεί σε αυξημένες πωλήσεις είναι ο χρόνος ανταπόκρισης επισκευής και η άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων από εξειδικευμένο τμήμα τεχνικών.