Πώληση ενοικίαση leasing φωτοτυπικών μηχανημάτων

φωτοαντιγραφικά

πωληση ενοικιαση φωτοτυπικών

Στην ανταγωνιστική αγορά των ψηφιακών μηχανημάτων, τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα , φωτοτυπικά μηχανήματα δημιουργούν αλλαγές στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων των περισσότερων εταιρειών. Η C.R.C. group έχοντας ήδη μια επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της πληροφορικής και των μηχανών γραφείου (φωτοτυπικά, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα) από το 2000 έρχεται να δώσει εξειδικευμένες λύσεις με την εμπειρία της στο να εισάγει, να εμπορεύεται, να συντηρεί και να κάνει service φωτοτυπικών, φωτοαντιγραφικών και δικτυακών εκτυπωτών σε χαμηλές τιμές .

Στις μέρες μας παρατηρείται στροφή ακόμη και των μικρών εταιρειών-γραφείων να καλύπτουν τις ανάγκες των εκτυπώσεων από τον Η/Υ με τα φωτοτυπικά μηχανήματα και τα φωτοαντιγραφικά. Αυτό συμβαίνει διότι το κόστος αντιγράφου είναι χαμηλότερο σε σχέση με τους laser εκτυπωτές, το κόστος συντήρησης των φωτοαντιγραφικών είναι χαμηλότερο, καθώς τα αναλώσιμά τους διαρκούν πολύ περισσότερο. Επίσης τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα παρέχουν ψηφιακές ευκολίες μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεται για ψηφιοποίηση-σκανάρισμα με τους αυτόματους τροφοδότες πρωτοτύπων διπλής όψης . Τέλος, τα μηχανήματα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και δεν χρειάζονται άμεση αντικατάσταση, όπως τα entry-level (μικροί εκτυπωτές)

Η C.R.C. κατόρθωσε να χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μηχανοργάνωσης γραφείου με την φιλοσοφία να παρέχει λύσεις με σύγχρονους μηχανολογικούς εξοπλισμούς στους πελάτες της με χαμηλό κόστος επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα αύξηση στην παραγωγικότητα της κάθε επιχείρησης λειτουργώντας παράλληλα και σαν system integrator.

Τα ανακατασκευασμένα φωτοτυπικά μηχανήματα είναι μηχανήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εταιρείες με αντίγραφα που διαφέρουν ανά περίπτωση και είναι ανακατασκευασμένα με άρτια επιμέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Αγοράζοντας ένα ανακατασκευασμένο  μηχάνημα εξοικονομείτε χρήματα για την επιχείρησή σας έως και 50%, καθώς αποτελεί μια πολύ πιο οικονομική λύση σε σχέση με την αγορά καινούργιου. Οι τιμές των  φωτοτυπικών ανακατασκευής στην αγορά ποικίλλουν ανάλογα με την κατάστασή τους, τη χρήση τους, την συντήρηση και την ανάγνωση μετρητών.

Ήδη στις ΗΠΑ προσπαθούν να περιορίσουν τα λειτουργικά τους έξοδα με τον κανόνα να αγοράζουν εξοπλισμό μεταχειρισμένων μηχανών. Ο λόγος που πωλούνται σε πολύ χαμηλότερη τιμή είναι επειδή δεν είναι ολοκαίνουργια, παρόλο που η απόδοσή τους είναι σαν να είναι καινούργια. Πραγματοποιείται τεχνικός έλεγχος με πλήρη ενδελέχεια και αντικαθίστανται όλα τα αναλώσιμα που έχουν υποστεί φθορά έτσι ώστε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι λειτουργούν άψογα όλα τα μέρη του μηχανήματος. Τα μηχανήματα ανακατασκευής, εκτός από οικονομικά είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος με παράταση της διάρκειας ζωής ενός προϊόντος, το οποίο διαφορετικά θα χαρακτηριζόταν ως απόβλητο.

Η εταιρεία μας παρέχει service φωτοτυπικών on call base(χωρίς συμβόλαιο) ή με κόστος ανά σελίδα(συμβόλαιο συντήρησης) στα φωτoαντιγραφικά μηχανήματα Ricoh , Konica Minolta, Sharp.  Επίσης, αναλαμβάνουμε ενοικιάσεις φωτοαντιγραφικών με χαμηλά μισθώματα σε φωτοαντιγραφικά.

Διάγνωση βλαβών

Η  διάγνωση βλάβης γίνεται εντελώς δωρεάν και χρεώνεται η πρώτη επίσκεψη μόνο εφόσον γίνει εργασία την ίδια μέρα και το μηχάνημα τεθεί σε λειτουργία. Αν χρειαστούν επιπλέον αναλώσιμα ή ανταλλακτικά η εργασία δεν θα χρεωθεί ξανά, παρά μόνο τα αναλώσιμα/ανταλλακτικά που θα τοποθετηθούν στο μηχάνημα. Σε περίπτωση όμως που στην πρώτη επίσκεψη γίνει μόνο διάγνωση βλάβης και το μηχάνημα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία λόγω εκκρεμότητας ανταλλακτικών ,τότε δεν χρεώνεται καθόλου η πρώτη επίσκεψη. Η εργασία και τα ανταλλακτικά χρεώνονται στην δεύτερη επίσκεψη.

Επιστέγασμα όλων των ανωτέρω είναι η δημιουργία ενός μεγάλου και αξιόλογου πελατολογίου που στην συντριπτική πλειοψηφία του αποτελείται από μεγάλους οργανισμούς τόσο του δημοσίου, όσο και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί στο πώς θα χρησιμοποιούν και θα συντηρούν τα φωτοτυπικά ,φωτοαντιγραφικά μηχανήματα. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της εταιρείας CRC που οδηγεί σε αυξημένες πωλήσεις είναι ο χρόνος ανταπόκρισης επισκευής και η άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων από εξειδικευμένο τμήμα τεχνικών.