φωτοαντιγραφικά-300x98 Ενοικίαση φωτοτυπικών μηχανημάτων - Leasing Φωτοτυπικών

Ενοικίαση φωτοτυπικών μηχανημάτων – Leasing Φωτοτυπικών

  • Με την Ενοικίαση φωτοτυπικών μηχανημάτων – leasing φωτοτυπικών Δεν απαιτούνται κεφάλαια για την αγορά του μηχανήματος.
  • Διαχειρίσιμο κόστος για την εταιρεία ή τον οργανισμό. Μικρή μηνιαία καταβολή του μισθώματος και του κόστους ανά αντιγράφου με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών από την εταιρεία μας.
  • Δεν απαιτείται χρηματοδότηση από τράπεζα.
  • Μείωση των εξόδων του πελάτη σε σχέση με την συντήρηση μηχανημάτων on call base. Διότι υπάρχει σταθερό κόστος αντιγράφου για τα έγχρωμα και τα ασπρόμαυρα αντίγραφα. Χωρίς κρυφά κόστη, περιλαμβάνοντας όλες τις ενδεχόμενες ζημιές που μπορούν να προκύψουν στο μηχάνημα, ακόμα και από αυξομειώσεις του ρεύματος.
  • Αναβάθμιση των εγγράφων σας με έγχρωμες ποιοτικές φωτοτυπίες και εκτυπώσεις.
  • Ψηφιοποίηση εγγράφων με αυτόματο τροφοδότη 25 αντιγράφων το λεπτό με διπλή όψη και δυνατότητα scan to email.
  • Δυνατότητα εξαγοράς  μετά την παρέλευση 12-24 μήνες της ενοικίασης φωτοτυπικού μηχανήματος .

Η C.R.C. Group εισέρχεται στην ενοικίαση φωτοτυπικών

Στην ανταγωνιστική αγορά των ψηφιακών μηχανημάτων, τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, φωτοτυπικά μηχανήματα δημιουργούν αλλαγές στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων των περισσότερων εταιρειών. Η C.R.C. group έχοντας ήδη μια επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της πληροφορικής και των μηχανών γραφείου (φωτοτυπικά, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα) από το 2000 έρχεται να δώσει εξειδικευμένες λύσεις. Με την εμπειρία της στο να εισάγει, να εμπορεύεται, να συντηρεί και να  ενοικιάζει φωτοτυπικά. Παρέχεται ενοικίαση φωτοτυπικών μηχανημάτων, φωτοαντιγραφικών και δικτυακων εκτυπωτών σε χαμηλές τιμές .

Χρήση των φωτοτυπικών για εκτυπώσεις

Στις μέρες μας παρατηρείται στροφή ακόμη και των μικρών εταιρειών και γραφείων να καλύπτουν τις ανάγκες των εκτυπώσεων τους από τα φωτοτυπικά μηχανήματα και τα φωτοαντιγραφικά. Αυτό συμβαίνει διότι το κόστος αντιγράφου είναι χαμηλότερο σε σχέση με τους laser εκτυπωτές. Το κόστος συντήρησης των φωτοαντιγραφικών είναι χαμηλότερο, καθώς τα αναλώσιμα τους διαρκούν πολύ περισσότερο. Επίσης τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα παρέχουν ψηφιακές ευκολίες. μειώνουν τον χρόνο που χρειάζεται για ψηφιοποίηση (σκαρτάρισμα) με τους αυτόματους τροφοδότες πρωτοτύπων διπλής όψης . Τέλος, τα μηχανήματα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και δεν χρειάζονται άμεση αντικατάσταση, όπως οι entry-level μικροί εκτυπωτές.

Λύσεις ενοικίασης μεταχειρισμένων μηχανημάτων

Η C.R.C. κατόρθωσε να χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μηχανοργάνωσης γραφείου. Με την φιλοσοφία να παρέχει λύσεις με σύγχρονους μηχανολογικούς εξοπλισμούς στους πελάτες της. Με χαμηλό κόστος επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα αύξηση στην παραγωγικότητα της κάθε επιχείρησης λειτουργώντας παράλληλα και σαν system integrator. Τα ανακατασκευασμένα φωτοτυπικά μηχανήματα είναι μηχανήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Με αντίγραφα που διαφέρουν ανά περίπτωση και είναι ανακατασκευασμένα με άρτια επιμέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Αγοράζοντας ένα ανακατασκευασμένο ή κάνοντας μια ενοικίαση φωτοτυπικού μηχανήματος εξοικονομείτε χρήματα για την επιχείρησή σας έως και 50%. Καθώς αποτελεί μια πολύ πιο οικονομική λύση σε σχέση με την αγορά καινούργιου. Οι τιμές των  φωτοτυπικών ανακατασκευής στην αγορά ποικίλλουν ανάλογα με την κατάστασή τους, τη χρήση τους, την συντήρηση και την ανάγνωση μετρητών.

Περιορισμός λειτουργικών εξόδων

Ήδη στις ΗΠΑ προσπαθούν να περιορίσουν τα λειτουργικά τους έξοδα με τον κανόνα να αγοράζουν εξοπλισμό μεταχειρισμένων μηχανών. Ο λόγος που πωλούνται σε πολύ χαμηλότερη τιμή είναι επειδή δεν είναι ολοκαίνουργια. Παρόλο που η απόδοσή τους είναι σαν να είναι καινούργια. Πραγματοποιείται τεχνικός έλεγχος με πλήρη ενδελέχεια και αντικαθίστανται όλα τα αναλώσιμα που έχουν υποστεί φθορά έτσι ώστε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι λειτουργούν άψογα όλα τα μέρη του μηχανήματος. Τα μηχανήματα ανακατασκευής, εκτός από οικονομικά είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον. Καθώς συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος με παράταση της διάρκειας ζωής ενός προϊόντος, το οποίο διαφορετικά θα χαρακτηριζόταν ως απόβλητο.

Γνωρίστε τα προϊόντα μας: Αναλώσιμα φωτοτυπικών. Αναλώσιμα εκτυπωτών. Φωτοτυπικά μηχανήματα ασπρόμαυρα. Έγχρωμα Φωτοτυπικά. Έγχρωμα Plotters.

Επισεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα: e-shop

Δείτε τις προσφορές μας: Πωλήσεις φωτοτυπικών. Ενοικιάσεις φωτοτυπικών – leasing φωτοτυπικών.