Επιστροφές προϊόντων-Υπαναχώρηση

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει κάποιο προϊόν που αγόρασε για οποιοδήποτε λόγο. Τον οποίο δεν οφείλει να μας τον ανακοινώσει εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Όπως ακριβώς το παρέλαβε στην αρχική συσκευασία  μαζί με το σχετικό παραστατικό αγοράς. Οι επιστροφές των προϊόντων σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών της εταιρείας μας γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους . Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα χρεωθεί απλώς το κόστος των μεταφορικών σύμφωνα με τις ισχύουσες χρεώσεις της μεταφορικής εταιρείας. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει ο πελάτης να ελέγχει ότι είναι εντάξει η συσκευασία της παραγγελίας του ακριβώς τη στιγμή της παραλαβής της και να μας ενημερώσει άμεσα για τυχόν λάθη-ζημιές ή κάποια αλλοίωση στη συσκευασία.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

CRC GROUP

Λ. Κύπρου 11, ΤΚ: 121 32, Περιστέρι

Τηλ. 210 5750382

Αντικατάσταση προϊόντων

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί από τον πελάτη κάποια αλλοίωση της συσκευασίας ή κάποιο ελάττωμα του προϊόντος τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας του. Τότε η εταιρεία θα αντικαταστήσει το εν λόγω προϊόν με άλλο όμοιό του ή αν αυτό δεν υπάρχει με ο,τιδήποτε άλλο, εφόσον ισχύουν τα παρακάτω:
-Το ελάττωμα ή η αλλοίωση της συσκευασίας να οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα και όχι σε κακή χρήση του προϊόντος.

-Το προϊόν να επιστραφεί από τον πελάτη σε διάστημα εντός 14ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αν ο λόγος της επιστροφής οφείλεται σε λάθος της εταιρείας, τότε το κόστος επιστροφής  επιβαρύνει την εταιρεία και ο πελάτης  αποζημιώνεται όλο το ποσό

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο τη στιγμή που θα λάβει ο πελάτης ενημέρωση για την επιβεβαίωση και παραλαβή της παραγγελίας του στο email . Μετά από αυτό δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε ακύρωση. Για την ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς μέσω φαξ στο 2117709026 ή μέσω email στο [email protected]  ή τηλεφωνικώς στο 2105775820 εντός 24 ωρών.