-service-300x199 Φωτοτυπικά Service - φωτοτυπικών, ricoh , infotech,rex rotary ,nashuatech

φωτοτυπικά service

Φωτοτυπικά Service – φωτοτυπικών, Ricoh , infotech,Rex Rotary , nashuatech

Η εταιρεία μας παρέχει service σε φωτοτυπικά και εκτυπωτές  όπως Ricoh, Infotech, Konica Minolta, Gestetner, Sharp, Rex Rotary, Toshiba, Panasonic στην Αττική .Το service φωτοτυπικών γίνεται στην έδρα του πελάτη ύστερα από την αναγγελία βλάβης με άμεση ανταπόκριση από συνεργείο που αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς με 10ετή εμπειρία στη συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων.Βασικό μας μέλημα είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή του πελάτη στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Όλα τα φωτοτυπικά μηχανήματα έχουν εγγύηση 1 έτους με δυνατότητα επέκτασης αυτής, καθώς παρέχονται και 3ετή συμβόλαια συντήρησης. Στα συμβόλαια η εταιρεία μας καλύπτει όλα τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας αυτών , πλην του χαρτιού και των συρραπτικών.

Η εταιρεία μας παρέχει service φωτοτυπικών on call base(χωρίς συμβόλαιο) ή με κόστος ανά σελίδα(συμβόλαιο συντήρησης) στα φωτoαντιγραφικά μηχανήματα Ricoh , Konica Minolta, Sharp.  Επίσης, αναλαμβάνουμε ενοικιάσεις φωτοαντιγραφικών με χαμηλά μισθώματα σε φωτοαντιγραφικά.

Από την απλή επίλυση αποριών, την αναζήτηση του ιδανικότερου για την επιχείρησή σας μηχανήματος, μέχρι τις απορίες για τον τρόπο λειτουργίας και τις βασικές οδηγίες χρήσης του, το τεχνικό επιτελείο μας είναι δίπλα σας, είτε τηλεφωνικά, είτε αυτοπροσώπως, για να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές. Κάθε φωτοτυπικό μηχάνημα, απαιτεί την τακτική συντήρησή του (service φωτοτυπικών) για να μπορεί να συνεχίζει απρόσκοπτα τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του. Μπορεί οι ανωτέρω εταιρείες παραγωγής φωτοαντιγραφικών να θεωρούνται, πολύ σωστά, ως οι κορυφαίες και ως εκ τούτου τα προϊόντα που παράγουν να είναι τα καλύτερα, εντούτοις όμως χρειάζονται φροντίδα, σωστή λειτουργία και συντήρηση. Το service φωτοτυπικών που παρέχει η εταιρεία μας για τα συγκεκριμένα μοντέλα, ακολουθεί όλα τα στάνταρ προτύπων που προδιαγράφονται από τον κατασκευαστή και αυτό συμβάλλει στην άριστη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας τους.

Είναι σημαντικό για ένα φωτοαντιγραφικό μηχάνημα να γίνεται σωστά το service φωτοτυπικών, αφού λανθασμένες ενέργειες κατά τη διαδικασία αυτή θα οδηγήσουν σε πρόωρη κατάρρευση και ίσως σε μεγαλύτερη ζημιά στο φωτοτυπικό. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι δύο σημαντικοί παράγοντες για το τεχνικό επιτελείο που θα αναλάβει το service φωτοτυπικών σας. Κάθε φωτοαντιγραφικό μηχάνημα διαθέτει ειδικές προδιαγραφές συντήρησης και ως εκ τούτου είναι αναγκαίο να ολοκληρώνονται όλες οι ενέργειες αυτές με ακρίβεια και ορθότητα.

Ανάλογα το μοντέλο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, υπάρχουν ειδικές ενδείξεις για το πότε πρέπει να γίνεται το service φωτοτυπικών. Η τακτική συντήρηση είναι κάτι που ούτως ή άλλως θα βοηθήσει στη διατήρηση της αρτιότερης λειτουργίας του, ωστόσο αν η χρήση του είναι εκτενέστερη και πολύ συχνή, ίσως είναι αναγκαίο το service φωτοτυπικών να γίνεται νωρίτερα. Μην αμελείτε τη διαδικασία αυτή ποτέ για τα μηχανήματά σας. Τα φωτοτυπικά μηχανήματα, αποτελούνται από πολύπλοκα μηχανικά και ηλεκτρονικά συστήματα, πλακέτες, μηχανικά μέρη, κλπ, που καθιστούν πολύ σημαντική και ιδιαίτερη την συντήρηση του κάθε εξαρτήματος ξεχωριστά. Μόνο ένα έμπειρο και άριστα ικανό σε γνώσεις συνεργείο συντήρησης μπορεί να αναλάβει όλους αυτούς τους τομείς με ασφάλεια, εμπιστοσύνη και εγγύηση.

Η αυτοτελής συντήρηση των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων πρέπει να γίνεται από τεχνικά συνεργεία που μπορούν να σας εγγυηθούν ότι η συσκευή σας θα λειτουργεί ξανά άριστα και ιδανικά, όπως όταν την πρωτοαγοράσατε. Στις περιπτώσεις που έχουν εμφανιστεί βλάβες από την κακή χρήση του μηχανήματος, ή από κακό υλικό, όπως χαρτί με υγρασία, μη συμβατό toner, κλπ, το service φωτοτυπικών που σας παρέχει η εταιρεία C.R.C group, θα λύσει κάθε σας πρόβλημα. Η εταιρεία C.R.C group σας εγγυάται τόσο την άριστη και ποιοτική εργασία, όσο και την αμεσότητα στην επιδιόρθωση και πραγματοποίηση του service φωτοτυπικών, στο χώρο σας, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Διάγνωση βλαβών φωτοτυπικών

Η  διάγνωση βλάβης γίνεται εντελώς δωρεάν και χρεώνεται η πρώτη επίσκεψη μόνο εφόσον γίνει εργασία την ίδια μέρα και το μηχάνημα τεθεί σε λειτουργία. Αν χρειαστούν επιπλέον αναλώσιμα ή ανταλλακτικά η εργασία δεν θα χρεωθεί ξανά, παρά μόνο τα αναλώσιμα/ανταλλακτικά που θα τοποθετηθούν στο μηχάνημα. Σε περίπτωση όμως που στην πρώτη επίσκεψη γίνει μόνο διάγνωση βλάβης και το μηχάνημα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία λόγω εκκρεμότητας ανταλλακτικών ,τότε δεν χρεώνεται καθόλου η πρώτη επίσκεψη. Η εργασία και τα ανταλλακτικά χρεώνονται στην δεύτερη επίσκεψη.

Επιστέγασμα όλων των ανωτέρω είναι η δημιουργία ενός μεγάλου και αξιόλογου πελατολογίου που στην συντριπτική πλειοψηφία του αποτελείται από μεγάλους οργανισμούς τόσο του δημοσίου, όσο και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί στο πώς θα χρησιμοποιούν και θα συντηρούν τα φωτοτυπικά ,φωτοαντιγραφικά μηχανήματα. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της εταιρείας CRC που οδηγεί σε αυξημένες πωλήσεις είναι ο χρόνος ανταπόκρισης επισκευής και η άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων από εξειδικευμένο τμήμα τεχνικών.

 

 

 

0/5 (0 Reviews)