Φωτοτυπικά Service – Ενοικιάσεις φωτοτυπικών, ricoh , infotech,rex rotary ,nashuatech

φωτοτυπικά-service

Η εταιρεία μας παρέχει σε φωτοτυπικά service και εκτυπωτές  όπως Ricoh, Infotech, Konica Minolta, Gestetner, Sharp, Rex Rotary, Toshiba, Panasonic στην Αττική .Το service φωτοτυπικών γίνεται στην έδρα του πελάτη ύστερα από την αναγγελία βλάβης με άμεση ανταπόκριση από συνεργείο που αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς με 10ετή εμπειρία στη συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων.Βασικό μας μέλημα είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή του πελάτη στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Όλα τα φωτοτυπικά μηχανήματα έχουν εγγύηση 1 έτους με δυνατότητα επέκτασης αυτής, καθώς παρέχονται και 3ετή συμβόλαια συντήρησης. Στα συμβόλαια η εταιρεία μας καλύπτει όλα τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας αυτών , πλην του χαρτιού και των συρραπτικών.

Ενοικίαση Φωτοτυπικού μηχανήματος

ενοικιαση φωτοτυπικων

ενοικιαση φωτοτυπικων Αθηνα

Με την ενοικίαση φωτοτυπικών μηχανημάτων Δεν απαιτούνται κεφάλαια για την αγορά του μηχανήματος

  • Διαχειρήσιμο κόστος για την εταιρεία ή τον οργανισμό με μικρή μηνιαία καταβολή του μισθώματος και του κόστους ανά αντιγράφου με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών από την εταιρεία μας.
  • Δεν απαιτείται χρηματοδότηση από τράπεζα.
  • Μείωση των εξόδων του πελάτη σε σχέση με την συντήρηση μηχανημάτων on call base, διότι υπάρχει σταθερό κόστος αντιγράφου για τα έγχρωμα και τα ασπρόμαυρα αντίγραφα, χωρίς κρυφά κόστη, περιλαμβάνοντας όλες τις ενδεχόμενες ζημιές που μπορούν να προκύψουν στο μηχάνημα ,ακόμα και από αυξομειώσεις του ρεύματος.
  • Αναβάθμιση των εγγράφων σας με έγχρωμες ποιοτικές φωτοτυπίες και εκτυπώσεις.
  • Ψηφιοποίηση εγγράφων με αυτόματο τροφοδότη 25 αντιγράφων το λεπτό με διπλή όψη και δυνατότητα scan to email.
  • Δυνατότητα εξαγοράς  μετά την παρέλευση 12-24 μήνες της ενοικίασης φωτοτυπικού μηχανήματος .

Tips συμβουλές : Φωτοαντιγραφικά Service

Η τακτική συντήρηση και το service ενός φωτοαντιγραφικού μηχανήματος το καθιστούν κατάλληλο για λειτουργία και μειώνουν σημαντικά τα προβλήματά του, όπως μπλοκάρισμα χαρτιού και ραβδώσεις στα αντίγραφα. Ένα προσεγμένο και καθαρό φωτοτυπικό μηχάνημα ζει περισσότερο και παράγει καθαρότερα αντίγραφα και γι’αυτό θα πρέπει να καθαρίζεται κάθε 2 μήνες. Τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται πάρα πολύ ή βρίσκονται σε σκονισμένα περιβάλλοντα μπορεί να χρειάζονται πιο συχνό καθάρισμα.

Οδηγίες συντήρησης και καθαρισμού των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων ( φωτοτυπικά service )

1. Αποσυνδέστε το φωτοαντιγραφικό μηχάνημα από την πρίζα. Καθαρίστε το εξωτερικό μέρος του φωτοτυπικού με ένα μαλακό, βρεγμένο πανί, χωρίς χνούδι. Καθαρίστε τους δύσκολους λεκέδες και τα σημάδια από τη φθορά στο εξωτερικό πλαστικό με ένα μαλακό πανί βρεγμένο με καθαριστικό τζαμιών ή ένα ήπιο καθαριστικό και νερό.

2. Σηκώστε το κάλυμμα και καθαρίστε τη γυάλινη επιφάνεια των αντιγράφων με ένα μαλακό πανί που δεν αφήνει χνούδι και καθαριστικό τζαμιών. Μην βρέχετε το πανί και μην ψεκάζετε απευθείας στην επιφάνεια σάρωσης.

3. Όσον αφορά τους εσωτερικούς του μηχανισμούς, χρησιμοποιείστε ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσετε τυχόν υπολείμματα από τόνερ και σκόνη.

4. Μην αφήνετε το άκρο του σωλήνα της σκούπας να ακουμπήσει τα εξαρτήματα που βρίσκονται στο εσωτερικό του φωτοαντιγραφικού. Μην αγγίζετε κυκλώματα ή κυλίνδρους με τα χέρια σας.

5. Αφαιρέστε τη σκόνη χαρτιού από τους κυλίνδρους, σκουπίζοντας απαλά με ένα μαλακό πανί βρεγμένο με ένα κατάλληλο καθαριστικό.

6. Λιπάνετε τα κινούμενα μέρη , όπως τους άξονες του φακού και τις ράγες ολίσθησης με λάδι μηχανής για φωτοτυπικά μηχανήματα. Χρησιμοποιείστε όμως το λάδι μηχανής με οικονομία.

7. Κλείστε όλα τα εσωτερικά πάνελ και στη συνέχεια κλείστε τις εξωτερικές πόρτες. Συνδέστε το φωτοαντιγραφικό και πάλι στην πρίζα και ανοίξτε το. Περιμένετε μέχρι να ζεσταθεί το φωτοαντιγραφικό και στη συνέχεια αντιγράψτε ένα ή δύο έγγραφα για να βεβαιωθείτε ότι το φωτοαντιγραφικό λειτουργεί σωστά.

Συμβουλές και προειδοποιήσεις πριν τον καθαρισμό του φωταντιγραφικού  Ρωτήστε έναν τεχνικό φωτοαντιγραφικού να σας δείξει πώς να καθαρίσετε το φωτοαντιγραφικό σας, πριν προσπαθήσετε να επισκευάσετε τη μηχανή. Χρησιμοποιήστε ένα παλιό πανί ή παλιές εφημερίδες πάνω στο πάτωμα για να το προστατέψετε από τη διαρροή τόνερ.

Φορέστε κοντά μανίκια ή σηκώστε τα μακριά μανίκια και αφαιρέστε τυχόν κοσμήματα. Έτσι, προστατεύετε τα ρούχα σας από το τόνερ, καθώς επίσης και το φωτοαντιγραφικό σας από τυχόν γρατσουνιές λόγω των κοσμημάτων. Καθαρίστε το τόνερ που έχει χυθεί με ένα ηλεκτρικό σκουπάκι και αποφύγετε το απλό σκούπισμα, το οποίο θα εξαπλώσει το τόνερ παντού. Απενεργοποιήστε το φωτοαντιγραφικό μηχάνημα και αποσυνδέστε το από την πρίζα πριν επιχειρήσετε το καθάρισμα. Ποτέ μην αγγίζετε το τύμπανο του φωτοαντιγραφικού. Απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε νερό για τον καθαρισμό του εσωτερικού ενός φωτοαντιγραφικού μηχανήματος. Μην χρησιμοποιείτε καθαριστικά για όλες τις χρήσεις στη γυάλινη επιφάνεια του φωτοαντιγραφικού, καθώς αυτά μπορούν να βλάψουν την αντι-στατική της ιδιότητα σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα να απευθύνεστε για τα φωτοτυπικά service σε εξειδικευμένο συνεργείο .Μπορείτε να δείτε και πληροφορίες για φωτοτυπικά service στο wikimedia.