φωτοτυπικά-service-300x199 Service Φωτοτυπικών Μηχανημάτων - Ricoh , Ιnfotech, Rex Rotary, Νashuatech

service φωτοτυπικών επισκευή φωτοτυπικών

Service φωτοτυπικών επισκευή φωτοτυπικών Ricoh , Ιnfotech, Rex Rotary, Νashuatech

Η εταιρεία μας παρέχει service φωτοτυπικών επισκευή φωτοτυπικών μηχανημάτων. Υποστηρίζει πολλές εταιρείες φωτοτυπικών μηχανημάτων και εκτυπωτών όπως Ricoh, Infotech, Konica Minolta, Gestetner, Sharp, Rex Rotary, Toshiba, Panasonic. Αναλαμβάνουμε επισκευή και συντήρηση φωτοτυπικών μηχανημάτων στον χώρο του πελάτη (στην Αττική) με άμεση ανταπόκριση. Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς με  20ετή εμπειρία στη συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων. Βασικό μας μέλημα είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή του πελάτη στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλα τα φωτοτυπικά μηχανήματα έχουν εγγύηση 1 έτους με δυνατότητα επέκτασης αυτής. Καθώς παρέχονται και 3ετή συμβόλαια συντήρησης. Στα συμβόλαια η εταιρεία μας καλύπτει όλα τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας αυτών, πλην του χαρτιού και των συρραπτικών.

Η εταιρεία μας παρέχει service φωτοτυπικών on call base (χωρίς συμβόλαιο) ή με κόστος ανά σελίδα (συμβόλαιο συντήρησης) στα φωτoαντιγραφικά μηχανήματα Ricoh, Konica Minolta, Sharp.  Επίσης, αναλαμβάνουμε ενοικιάσεις φωτοαντιγραφικών με χαμηλά μισθώματα σε φωτοαντιγραφικά.

Είμαστε δίπλα σας για τεχνική υποστήριξη

Το τεχνικό επιτελείο μας είναι δίπλα σας. Σας υποστηρίζουμε από την απλή επίλυση αποριών έως την αναζήτηση του ιδανικότερου για την επιχείρησή σας φωτοτυπικού μηχανήματος. Επίσης, παρέχουμε βοήθεια για απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και τις βασικές οδηγίες χρήσης του μηχανήματος. Είμαστε δίπλα σας είτε τηλεφωνικά, είτε αυτοπροσώπως, για να σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές.

Συντήρηση Φωτοτυπικών Μηχανημάτων

Κάθε φωτοτυπικό μηχάνημα, απαιτεί την τακτική συντήρησή του (service φωτοτυπικών). Για να μπορεί να συνεχίζει απρόσκοπτα τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του. Μπορεί οι ανωτέρω εταιρείες παραγωγής φωτοαντιγραφικών να θεωρούνται, πολύ σωστά, κορυφαίες και ως εκ τούτου τα προϊόντα που παράγουν να είναι τα καλύτερα. Εντούτοις όμως χρειάζονται φροντίδα, σωστή λειτουργία και συντήρηση. Το service φωτοτυπικών που παρέχει η εταιρεία μας για τα συγκεκριμένα μοντέλα, ακολουθεί όλα τα στάνταρ προτύπων που προδιαγράφονται από τον κατασκευαστή. Αυτό συμβάλλει στην άριστη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας τους.

Είναι σημαντικό για ένα φωτοαντιγραφικό μηχάνημα να γίνεται σωστά το service. Αφού λανθασμένες ενέργειες κατά τη διαδικασία αυτή θα οδηγήσουν σε πρόωρη κατάρρευση και ίσως σε μεγαλύτερη ζημιά στο φωτοτυπικό. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι δύο σημαντικοί παράγοντες για το τεχνικό επιτελείο που θα αναλάβει το service φωτοτυπικών σας. Κάθε φωτοαντιγραφικό μηχάνημα διαθέτει ειδικές προδιαγραφές συντήρησης και ως εκ τούτου είναι αναγκαίο να ολοκληρώνονται όλες οι ενέργειες αυτές με ακρίβεια και ορθότητα.

Μην αμελείτε την συντήρηση

Ανάλογα το μοντέλο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, υπάρχουν ειδικές ενδείξεις για το πότε πρέπει να γίνεται το service. Η τακτική συντήρηση είναι κάτι που ούτως ή άλλως θα βοηθήσει στη διατήρηση της άρτιας λειτουργίας του. Ωστόσο, αν η χρήση του είναι εκτενέστερη και πολύ συχνή, ίσως είναι αναγκαίο το service φωτοτυπικών να γίνεται νωρίτερα. Μην αμελείτε τη διαδικασία αυτή ποτέ για τα μηχανήματά σας. Τα φωτοτυπικά μηχανήματα, αποτελούνται από πολύπλοκα μηχανικά και ηλεκτρονικά συστήματα, πλακέτες, μηχανικά μέρη, κλπ. Που καθιστούν πολύ σημαντική και ιδιαίτερη την συντήρηση του κάθε εξαρτήματος ξεχωριστά. Μόνο ένα έμπειρο και άριστα ικανό σε γνώσεις συνεργείο συντήρησης μπορεί να αναλάβει όλους αυτούς τους τομείς με ασφάλεια, εμπιστοσύνη και εγγύηση.

Service και επισκευή φωτοτυπικών μηχανημάτων από εξειδικευμένο προσωπικό

Η αυτοτελής συντήρηση των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία. Τα οποία μπορούν να σας εγγυηθούν ότι η συσκευή σας θα λειτουργεί ξανά άριστα και ιδανικά, όπως όταν την πρώτο-αγοράσατε. Στις περιπτώσεις που έχουν εμφανιστεί βλάβες από την κακή χρήση του μηχανήματος, ή από κακό υλικό, όπως χαρτί με υγρασία, μη συμβατό toner, κλπ. Το service φωτοτυπικών που σας παρέχει η εταιρεία C.R.C group, θα λύσει κάθε σας πρόβλημα. Η εταιρεία C.R.C group σας εγγυάται τόσο την άριστη και ποιοτική εργασία, όσο και την αμεσότητα στην επιδιόρθωση κάθε προβλήματος. Η πραγματοποίηση του service φωτοτυπικών μηχανημάτων γίνεται στο χώρο σας, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Διάγνωση βλαβών φωτοτυπικών

Η  διάγνωση βλάβης γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό ο οποίος σας ενημερώνει για τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για την επισκευή του μηχανήματος.

Επιστέγασμα όλων των ανωτέρω είναι η δημιουργία ενός μεγάλου και αξιόλογου πελατολογίου. Το οποίο στη συντριπτική πλειοψηφία του αποτελείται από μεγάλους οργανισμούς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί στον τρόπο χρησιμοποιησης και συντήρησης των φωτοτυπικών, φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της εταιρείας CRC που οδηγεί σε αυξημένες πωλήσεις είναι ο χρόνος ανταπόκρισης της επισκευής και η άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων από το εξειδικευμένο τμήμα τεχνικών.

Γνωρίστε τα προϊόντα μας: Αναλώσιμα φωτοτυπικών. Αναλώσιμα εκτυπωτών. Φωτοτυπικά μηχανήματα ασπρόμαυρα. Έγχρωμα Φωτοτυπικά. Έγχρωμοι εκτυπωτές Plotter.

Επισεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα: e-shop

Δείτε τις προσφορές μας: Πώληση φωτοτυπικών. Ενοικίαση φωτοτυπικών.